Villanyszerelő ta...
2020. 08. 05.

Tudta, hogy 2021-től már nem lesz lehetősége a jelenleg érvényben lévő rugalmasabb rendszeben Vil...

Fotográfus és fot...
2020. 08. 05.

Az OKJ-s változások előtt utoljára indítjuk a nagysikerű Fotográfus és fotótermé-kereskedő tanfol...

Gazdasági Társaságunk 1990. április végén alakult, INFORG Oktató, Tervező, Szervező Korlátolt Felelősségű Társaság néven.
Az alapítói két magánszemély és egy jogi személy voltak.
Az üzletrészek 76%-a ma is magántulajdonban van.
Az alapító jogi személy: a Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakképző Iskola, illetve jogelődje.

Fő tevékenységünk az iskolarendszeren kívüli (felnőtt) szakmai képzés, és szakértői munka az üzleti tevékenységi-körünkbe eső területeken.

A Társaságot alapító magánszemélyek több éves illetve évtizedes felnőttképzési, oktatásfejlesztési tapasztalat-
okkal rendelkeztek.
A Társaság jogi személy tagja, a Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakképző Iskola, mint a város egyik nagy múltú - folyamatosan megújuló, korszerűsödő - szakképző iskolája, segíti a Társaság munkáját.

A felnőttképzési, szakképzési tevékenységből származó bevételünk meghaladja az éves árbevételünk 90%-át. Emellett bizonyos szakértői munkát is végzünk az üzleti tevékenységi körünkbe eső területeken. Már a megalakuláskor is célunk volt, hogy az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésben, szakképzésben, átképzési-, illetve első szakmához jutási lehetőségeket biztosítsunk az érdeklődők számára.

A Szakképző Iskola mellett, szakmai segítséget kaptunk illetve kapunk az országos- és helyi szakmai műhelyektől, a Főiskolák és Egyetemek speciális szakértőitől, - az időközben változó - a Közlekedési-, Oktatási-, Gazdasági Minisztériumok szakembereitől, az Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőség Vas megyei Felügyelőségétől, a Vas Megyei Munkaügyi Központtól, a Vas Megyei Közlekedési Felügyelettől, valamint a megye kis-, közép és nagyvállalataitól.
A társaság tulajdonosi szerkezete és az időközben kialakult külső kapcsolatrend-
szere megfelelő garanciát nyújt a társaság folyamatos fejlődéséhez, tevékenységünk színvonalas végzéséhez.

Az INFORG Kft-t tagjai - a gazdasági átalakulás kezdetén - akkor hozták létre, amikor a privát-szféra még nem volt döntően jelen a felnőttképzésben.
Az alapítók szakértelme, szakképzettsége és sokéves gyakorlata tette lehetővé, hogy megkezdjük tevékenységünket a közlekedési hatósági képzések területén, valamint egyes hiányszakmák képzésében. A '90-es években a közúti járműforgalom - a gazdaság átalakulása, a multinacionális cégek betelepülése következtében - megnőtt, s folyamatosan szükség volt a hatósági (belföldi- és nemzetközi árufuvarozó, ADR, stb.) képesítéssel rendelkező közlekedési szakemberekre. Az évek során a képzések, átképzések iránti érdeklődés megmaradt.
A közúti fuvarozás a mai napig megtartotta fontos szerepét a képzési kínálatunkban.

A képzési tevékenységen kívül szaktanácsadással, tananyagfejlesztéssel, tankönyvekkel, - a szolgáltatási körünkhöz tartozó - kiegészítő eszközökkel, felszerelésekkel, tartozékokkal, nyomtatványokkal állunk megrendelőink rendelkezésére.

Bevezettük 2001-ben - az MSZ EN ISO 9001:2001 sz. szabvány követelményei szerint - minőségbiztosítási és irányítási rendszerünket, amely ma is - már az MSZ EN ISO 9001:2009 sz. szabvány követelményei szerint - érvényes és működik.

Az INFORG Kft. nagy előnye, hogy képes rugalmasan igazodni a gazdaság, a munkaerőpiac igényeihez.

Tanfolyami kínálatunkat - a felnőttképzés keretei között - a jelentkező tényleges igényekhez igazodva folyamatosan bővítjük.

Bemutatkozunk   |   Képzések   |   Kereskedelem   |   Tanfolyamnaptár   |   On-line teszt   |   Referenciák   |   Letöltés   |   Hírek   |   Vendégkönyv
Webshark
hírek