INGYENES TARGONCA...
2019. 05. 13.

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben Ön álláskereső, lehetősége nyílt egy rendkívül sike...

INDULÓ TANFOLYAMOK!
2019. 04. 16.

Kedves Érdeklődő!


2019. május 16-án ismét elindítjuk népszerű gépkezelői k...

Gazdasági Társaságunk 1990. április végén alakult, INFORG Oktató, Tervező, Szervező Korlátolt Felelősségű Társaság néven.
Az alapítói két magánszemély és egy jogi személy voltak.
Az üzletrészek 76%-a ma is magántulajdonban van.
Az alapító jogi személy: a Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakképző Iskola, illetve jogelődje.

Fő tevékenységünk az iskolarendszeren kívüli (felnőtt) szakmai képzés, és szakértői munka az üzleti tevékenységi-körünkbe eső területeken.

A Társaságot alapító magánszemélyek több éves illetve évtizedes felnőttképzési, oktatásfejlesztési tapasztalat-
okkal rendelkeztek.
A Társaság jogi személy tagja, a Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakképző Iskola, mint a város egyik nagy múltú - folyamatosan megújuló, korszerűsödő - szakképző iskolája, segíti a Társaság munkáját.

A felnőttképzési, szakképzési tevékenységből származó bevételünk meghaladja az éves árbevételünk 90%-át. Emellett bizonyos szakértői munkát is végzünk az üzleti tevékenységi körünkbe eső területeken. Már a megalakuláskor is célunk volt, hogy az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésben, szakképzésben, átképzési-, illetve első szakmához jutási lehetőségeket biztosítsunk az érdeklődők számára.

A Szakképző Iskola mellett, szakmai segítséget kaptunk illetve kapunk az országos- és helyi szakmai műhelyektől, a Főiskolák és Egyetemek speciális szakértőitől, - az időközben változó - a Közlekedési-, Oktatási-, Gazdasági Minisztériumok szakembereitől, az Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőség Vas megyei Felügyelőségétől, a Vas Megyei Munkaügyi Központtól, a Vas Megyei Közlekedési Felügyelettől, valamint a megye kis-, közép és nagyvállalataitól.
A társaság tulajdonosi szerkezete és az időközben kialakult külső kapcsolatrend-
szere megfelelő garanciát nyújt a társaság folyamatos fejlődéséhez, tevékenységünk színvonalas végzéséhez.

Az INFORG Kft-t tagjai - a gazdasági átalakulás kezdetén - akkor hozták létre, amikor a privát-szféra még nem volt döntően jelen a felnőttképzésben.
Az alapítók szakértelme, szakképzettsége és sokéves gyakorlata tette lehetővé, hogy megkezdjük tevékenységünket a közlekedési hatósági képzések területén, valamint egyes hiányszakmák képzésében. A '90-es években a közúti járműforgalom - a gazdaság átalakulása, a multinacionális cégek betelepülése következtében - megnőtt, s folyamatosan szükség volt a hatósági (belföldi- és nemzetközi árufuvarozó, ADR, stb.) képesítéssel rendelkező közlekedési szakemberekre. Az évek során a képzések, átképzések iránti érdeklődés megmaradt.
A közúti fuvarozás a mai napig megtartotta fontos szerepét a képzési kínálatunkban.

A képzési tevékenységen kívül szaktanácsadással, tananyagfejlesztéssel, tankönyvekkel, - a szolgáltatási körünkhöz tartozó - kiegészítő eszközökkel, felszerelésekkel, tartozékokkal, nyomtatványokkal állunk megrendelőink rendelkezésére.

Bevezettük 2001-ben - az MSZ EN ISO 9001:2001 sz. szabvány követelményei szerint - minőségbiztosítási és irányítási rendszerünket, amely ma is - már az MSZ EN ISO 9001:2009 sz. szabvány követelményei szerint - érvényes és működik.

Az INFORG Kft. nagy előnye, hogy képes rugalmasan igazodni a gazdaság, a munkaerőpiac igényeihez.

Tanfolyami kínálatunkat - a felnőttképzés keretei között - a jelentkező tényleges igényekhez igazodva folyamatosan bővítjük.

Bemutatkozunk   |   Képzések   |   Kereskedelem   |   Tanfolyamnaptár   |   On-line teszt   |   Referenciák   |   Letöltés   |   Hírek   |   Vendégkönyv
Webshark
hírek